Акційні товари
Новий товар на нашому складі - пакувальна продукція для харчових продуктів
Швидкосуп і два нових смаку - Крем-суп Street Soup "Нутовий" і "Томатний"
Бамбукові стаканчики
Технологии в кофейном бизнесе: Внедрение современных технологий для улучшения качества обслуживания, управления запасами и оптимизации рабочих процессов
Сетевые мероприятия и сотрудничество: Как сотрудничество с другими предпринимателями, локальными артистами и культурными организациями может способствовать росту вашего бизнеса и обогащению местного сообщества.
Обучение и развитие персонала: Важность постоянного обучения бариста и других сотрудников, включая профессиональные курсы, мастер-классы и семинары.
Культура кофе в Украине: История и развитие кофейной культуры в стране, вклад украинских кофеен в мировую индустрию кофе
Адаптация к меняющимся потребностям клиентов: Анализ поведения потребителей и их предпочтений, чтобы лучше понять, какие напитки и услуги будут востребованы в будущем.
Кава з молоком, створюємо ідеальну чашку
Кава з молоком, створюємо ідеальну чашку
Кава є одним з найпопулярніших напоїв в Україні, споживання кави зростає з кожним роком. Європейці люблять міцний чистий еспресо, а ось американці вважають за краще вживати цей напій з молоком. Українці на відміну від інших національностей люблять каву як в чистому класичному вигляді - еспресо, американо, так і з молоком. Використання паперових стаканів з кришками для подачі цих гарячих напоїв вже стало класикою, завдяки компанії Старбакс, яка з 1987 року, використовує тільки паперові склянки. Популярні паперові стакани також і в Україні, оскільки вони екологічні, легко піддаються утилізації, а також зберігають смачну каву гарячою або холодною (в залежності від уподобань) довгий час.
Асортимент молочної кави досить великий, в цій статті ми спробуємо розібратися в основних особливостях кожного з них:
Еспрессо маккіато
Незважаючи на популяризацію Starbucks терміна Macchiato як фірмове найменування, це дуже простий напій, позбавлений ароматизованої карамелі і шоколадної обробки, краще підходить для морозива. Це просто еспресо з шаром спіненого молока.

Еспрессо Кон Панна
Порція еспресо зі збитими вершками.

Кава Бреве
Еспрессо з молоком і збитими вершками, для любителів неміцної кави зі збитими вершками.

Капуччино
Капучино, назване на честь його подібності за кольором з шатами ченців-капуцинів, являє собою просто еспресо з приготованим на парі молоком, не обов'язково капучіно повинен бути з пінкою.

Кава Латте
Це дуже популярний напій в Америці, ймовірно, через його солодкий, м'який смак. Одна порція еспрессо змішується з 180-240 мл теплого молока, потім покривається піною за бажанням. Без піни напій офіційно відомий під назвою Флейт Вайт. Якщо ви віддаєте перевагу більш міцному варіанту, збільште кількість порцій еспресо.

Ароматизовані еспресо напої
Це, по суті, ті ж напої, що і вище, з додаванням ароматизованих сиропів для кави десь в цьому процесі. Наприклад, Café Mocha - просто латте з шоколадним сиропом, доданим з пропареним молоком.

Холодна кава (Iced Coffee)
Подібно Сесхакуту і Йеті, ідеальний кава з льодом дуже невловима. Кава з кубиками льоду робить смак кави водянистим, тому, для основи візьміть міцну каву, наприклад подвійний еспресо, бажано темного обсмаження. У холодну каву додають цукор або спеції такі як кардамон перед охолодженням, таким чином вони розчиняються повністю. Після цього ви можете додати лід, але найкраще охолоджувати в холодильнику кілька годин або навіть ніч, щоб лід не танув так швидко.
Після того, як кава охолоджена, її змішую з цілим молоком або, ще краще, наполовину з вершками, щоб проявився смак. Улюблені сиропи, такі як шоколадний сироп для крижаного мокко, тепер можна додати і подавати.
