Акційні товари
Новий товар на нашому складі - пакувальна продукція для харчових продуктів
Швидкосуп і два нових смаку - Крем-суп Street Soup "Нутовий" і "Томатний"
Бамбукові стаканчики
Технологии в кофейном бизнесе: Внедрение современных технологий для улучшения качества обслуживания, управления запасами и оптимизации рабочих процессов
Сетевые мероприятия и сотрудничество: Как сотрудничество с другими предпринимателями, локальными артистами и культурными организациями может способствовать росту вашего бизнеса и обогащению местного сообщества.
Обучение и развитие персонала: Важность постоянного обучения бариста и других сотрудников, включая профессиональные курсы, мастер-классы и семинары.
Культура кофе в Украине: История и развитие кофейной культуры в стране, вклад украинских кофеен в мировую индустрию кофе
Адаптация к меняющимся потребностям клиентов: Анализ поведения потребителей и их предпочтений, чтобы лучше понять, какие напитки и услуги будут востребованы в будущем.
Історія зефіру маршмеллоу
Історія зефіру маршмеллоу
Стародавні єгиптяни використовували корінь мальви для виготовлення своїх зацукрованих делікатесів тільки для жерців, дворян, і фараонів більше 2000 років тому.
Назва маршмеллоу сталося з назви солодкого соку рослини «Мальва», яке росте в солоних болотах у великих водойм і досягає висоти 2-4 футів.
Стародавні єгиптяни використовували корінь мальви для виготовлення своїх зацукрованих делікатесів тільки для дворян і фараонів більше 2000 років тому. З'їсти це цукрове задоволення вважалося злочином, простим людям дозволялося вживати тільки мед і інжир, але не в якому разі не зефір.
Єгипетські зефіри представляли собою суміш соку мальви, меду, злаків і печених тістечок. Римляни і греки любили маршмеллоу; Вони вважали, що зварені суміші соку мальви лікують запалення в горлі і знімають біль. Суміш цукру була виявлена серед медичних методів лікування Гіппократа.
У 1800-х роках французи змінили використання мальвові рослини, головним чином з лікарського, на солодкість для дорослих. Власники французьких магазинів виявили, що приготування і збивання соку з мальви з яєчними білками і кукурудзяним сиропом створює легко формуєму речовину. Ось так і народився зелений зефір, як ми його знаємо сьогодні!
У 1900-і роки маршмеллоу продавався як цукерки в крихітних банках. Саме в цей час брати Бойєр, зацікавлені в розвитку свого бізнесу в районі, почали експериментувати з кремом з зефіру і намагалися покрити його шоколадом. Після багатьох безуспішних спроб їх мати Емілі запропонувала покласти їх в паперовий стаканчик, використовуючи єдине, що у них було. Таким чином з'явилися маршмеллоу у вигляді конусів.
На сьогоднішній день зефір маршмеллоу доступний в найрізноманітніших формах, з добавками і без. Він відмінно доповнює і гарячі і холодні напої, насолоджуватися ним у вигляді цукерок, а також створювати неповторний смак, обсмажуючи його на барбекю.
Придбати смачний зефір маршмеллоу оптом чи вроздріб можна в нашому інтернет-магазині Gloria Cups, також ви можете купити паперові стаканчики для кави, чаю, молочних коктейлів та інших напоїв, досить просто заглянути в наш каталог товарів.